03.10.2024 / 11:59 BiH - PSBiH

Čović čestitao Roš Hašanu: Žalim zbog iskušenja židovskog naroda...

Čović čestitao Roš Hašanu: Žalim zbog iskušenja židovskog naroda...
Foto: FENA

Predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) Dragan Čović uputio je, povodom blagdana Roš Hašane, čestitku svim Židovima i Židovkama u Bosni i Hercegovini, saopćeno je iz PSBiH.

- Povodom blagdana Roš Hašane, ovim putem upućujem svoje najiskrenije čestitke svim Židovkama i Židovima u Bosni i Hercegovini u obilježavanju nove 5785. godine. Čestitajući vam početak ove godine, kao društvo smo podsjećeni na bogatstvo koje nose naše raznolikosti. Upravo su te raznolikosti, dijalog, zajedništvo i međusobno povjerenje temelj sadašnje i buduće Bosne i Hercegovine, kao i boljega života za sve žitelje naše domovine - navodi se u čestitki.

Istodobno, prateći sa zabrinutošću i žaljenjem sve izazove i iskušenja židovskog naroda u Izraelu a i diljem svijeta, Čović izražava svoju nadu da sva stradanja i patnje budu u najskorijem vremenu okončane.

- Dragi prijatelji diljem Bosne i Hercegovine, želim da vam ova godina sa sobom donese obilje zajedništva, mira i uspjeha, te da ovaj blagdan dočekate sa svojim najbližima, puni radosti, ljubavi, Božje prisutnosti i blagostanja. Neka ova godina bude ispunjena zdravljem i srećom i neka bude popraćena mnoštvom Božjih blagoslova - kaže se u čestitki predsjedatelja Doma naroda PSBiH Dragana Čovića.


(Vijesti.ba / FENA)

 

Izdvajamo