28.10.2024 / 13:21 BiH - Dragan Škuletić

Advokat iz Trebinja progovorio o otmici: Ne osjećam se sigurno

Advokat iz Trebinja progovorio o otmici: Ne osjećam se sigurno
Foto: ATV / Screenshot
Trebinjski advokat Dragan Škuletić, u izjavi za ATV, pričao je o otmici koja se desila u petak. Kako kaže, u ovom gradu se ne osjeća sigurno.

- Ne osjećam se bezbjedno u Trebinju. Radeći svoj posao kao advokat, u situaciji sam da mi se pripisuje da sam ja taj koji pokreće sporove, da upravljam sudstvom, to su toliko apsurdne i besmislene tvrdnje, da to pokazuje jedno stanje svijesti iz kojeg zaista mogu da proisteknu veći problemi - rekao je Škuletić.

Podsjećamo, Škuletića su u petak, automobilom presrela tri muškarca na način da su mu prepriječili put, te bez njegovog odobrenja, ušli u vozilo oštećenog i uz prinudu se vozili s njim određen dio puta.

Kako je ATV ranije pisao, jedna osoba je uhapšena zbog krivičnog djela "otmica", dok se za dva lica još traga.

- Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su 25. oktobra 2024. godine, Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju predali lice inicijala M.K. iz Trebinja koje je istog dana lišeno slobode zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo "Otmica" iz člana 142. Krivičnog zakonika Republike Srpske - navodi se u saopštenju policije.

Uz lice je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju podnesen i Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju nastavljaju dalji rad na identifikaciji druga dva lica koja su učestvovala u izvršenju krivičnog djela.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo