25.09.2024 / 18:05 Regija - Crna Gora

Policija traga za državljaninom Srbije osumnjičenom za silovanje žene na plaži u Budvi

Policija traga za državljaninom Srbije osumnjičenom za silovanje žene na plaži u Budvi
Foto: Arhiv
Službenici Regionalnog centra „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Budva, rasvijetlili su krivično djelo silovanje, koje se dogodilo jučer ujutro na jednoj od plaža u tom gradu.

Osumnjičeni je državljanin Srbije protiv kojeg je podignuta krivična prijava, a u toku je za njim intezivna potraga.

Kako navode u saopštenju policije, jedna ženska osoba prijavila je jučer ujutro budvanskoj policiji da je silovana od strane njoj nepoznatog lica, na jednoj plaži u tom gradu, kojom prilikom je zadobila i povrede.

"Ona je odvezena na ukazivanje ljekarske pomoći i odgovarajuće preglede, gdje su joj od strane ljekara konstatovane povrede. Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je kvalifikovao krivično djelo silovanje i naložio preduzimanje daljih mjera i radnji u cilju rasvjetljavanja događaja. Intenzivnim radom na terenu i preduzimanjem niza aktivnosti iz svoje nadležnosti pripadnici budvanske policije došli su do sumnje da je ovo krivično djelo izvršio državljanin Republike Srbije P.P. (47). Protiv njega je podnijeta krivična prijava i policija za njim intenzivno traga", navode u Upravi policije.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo