24.07.2023 / 14:45 Politika - Sramno

Stevandić se pohvalio da su mu djeca odbila dres BiH

Stevandić se pohvalio da su mu djeca odbila dres BiH
Foto: Vijesti.ba

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić objavio je da je njegov sin Srđan Stevandić, vaterpolist, odbio da igra za reprezentaciju BiH te da je odbio i kapitensku traku.

Stevandić je potcrtao da je to "pitanje karaktera i vaspitanja" i poručio da "braća Stevandići mogu igrati samo za Srbiju ili nikog".

"Srđan Stevandić sa 16 i 23 godine. Odbio da igra (i kapitensku traku)za reprezentaciju BiH.

U 10 najboljih sportista Republike Srpske.

Brat Danilo i sestra Ana slično...

Pitanje karaktera i vaspitanja.

Braća Stevandići mogu igrati samo za Srbiju ili nikog!", stoji u tweetu.



Inače, Srđan Stevandić član je VK Banja Luka, a za ovaj tim nastupao je u šest evropskih mečeva u kojima nije ostvaren niti jedan trijumf. Stevandić je posljednji meč u Evropi odigrao protiv Lillea, kada je VK Banja Luka poražen je rezultatom 2:41, sudeći po stranici Global Sports Archive.

Kako je Stevandić mlađi po profesiji diplomirani ekonomista, a zajedno sa kolegom Nikolom Bojićem osnovao udruženje "Centar za ekonomiju, razvoj i biznis" (CERB) sa sjedištem u Banjaluci krajem juna ove godine, biće da Stevandić radi besplatan PR svom sinu, oglašavajući njegovo ime kada mu je sportska karijera čini se propala, a kako drugačije nego pljujući po državi koja ih hrani i od koje su uzeli desetine, ako ne i stotine hiljada konvertibilnih maraka, isključivo pljujući po njoj.

Sin predsjednika Narodne skupštine već posjeduje jednu firmu za savjetovanje i to Savjetovanje „Verax“ koje je osnovano krajem prošle godine u Banjaluci.

Nenad Stevandić trenutno vrši dužnost predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske, kao i zamjenika generalnog direktora UKCRS. U Banjoj Luci on i supruga imaju kuću koju je procijenio na 400.000 i ušteđevinu od 21.000 KM. Vozi Nissan X Trail iz 2015. godine koji vrijedi 32.000 KM, podaci su sa CIN-a.

BiH je čini se zaista jedina zemlja na svijetu gdje se vise isplati da je mrziš, nego da je voliš.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo