01.10.2024 / 11:08 Obrazovanje - Sarajevo

Ministrica Duraković uputila čestitku povodom početka nove akademske godine

Ministrica Duraković uputila čestitku povodom početka nove akademske godine
Foto: Arhiv

U povodu nove akademske 2024./2025. godine, koja je počela danas na univerzitetima/Sveučilištu u Federaciji BiH, u ime Federalnog ministarstva obrazovanja i znanosti i u svoje osobno ime, čestitku je uputila federalna ministrica obrazovanja i znanosti prof. dr. Jasna Duraković.

- Drage studentice i studenti, cijenjeni profesori i suradnici, upućujem vam najiskrenije čestitke. Neka vam ova akademska godina donese nove prilike, uspjehe i izazove koji će vas potaknuti na osobni i profesionalni rast. Univerziteti u Federaciji Bosne i Hercegovine predstavljaju temelje našeg društvenog i ekonomskog razvoja. Uvjerena sam da ćete, kroz posvećenost i trud, postići zapažene rezultate i doprinijeti jačanju znanja i vještina koje su potrebne za izgradnju prosperitetne budućnosti - stoji u čestitki.

Dodaje se i kako će Federalno ministarstvo obrazovanja i znanosti nastaviti podržavati kvalitetno obrazovanje i stvarati uvjete za uspjeh.

- Vaša energija, znanje i kreativnost neka budu inspiracija za sve nas. Zato vas ohrabrujemo da, uz podršku svojih profesora, nastavite stjecati nova znanja i vještine, ali i razvijati kritičko razmišljanje i inovativnost. Još jednom, želim vam puno uspjeha i zadovoljstva u novoj akademskoj godini - navodi se u čestitki federalne ministrice obrazovanja i znanosti prof. dr. Jasne Duraković u povodu početka nove akademske 2024./2025. godine.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo