16.02.2023 / 14:08 Fudbal - Potpisan ugovor

Coca-Cola novi oficijelni sponzor Nogometnog saveza BiH i bh. reprezentacija

Coca-Cola novi oficijelni sponzor Nogometnog saveza BiH i bh. reprezentacija
Foto: NFSBiH
Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine i kompanija Coca-Cola potpisali su vrijedan ugovor kojim ovaj svjetski poznat brend, proizvođač bezalkoholnih osvježavajućih pića, postaje oficijelni sponzor NS/FS BiH i bh. reprezentacija.

„Veliko mi je zadovoljstvo da objavim da je Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine potpisao sponzorski ugovor sa Coca-Colom, jednim od najvećih svjetskih brendova. Ugovor je potpisan na dvije godine, sa mogućnosti produženja saradnje i nakon tog perioda. Saradnja sa ovom multinacionalnom kompanijom najbolji je pokazatelj kredibiliteta koji NS/FS BiH uživa u svijetu i povjerenja u naš rad na svim poljima. Nadam se da ćemo rame uz rame sa Coca-colom i našim ostalim sponzorima u veoma bliskoj budućnosti ostvariti istorijske rezultate, na koje ćemo svi zajedno moći da budemo ponosni“, izjavio je predsjednik Saveza Vico Zeljković.

Coca-cola je još jedan veliki brand u porodici sponzora NS/FS BiH. Nadamo se da ćemo zajedničkim snagama na svim poljima ostvariti vrhunske rezultate i plasman na Evropsko prvenstvo u Njemačkoj 2024.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo