09.07.2021 / 22:11 Fudbal - Besplatno testiranje

Sarajevo za revanš protiv Milsamija pušta u prodaju 9.600 ulaznica

Sarajevo za revanš protiv Milsamija pušta u prodaju 9.600 ulaznica

Fudbalski klub Sarajevo u četvrtak igra revanš utakmicu prvog kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu protiv moldavskog Milsamija. Utakmica je na rasporedu u četvrtak 15. jula u 21 sat na stadionu Asim Ferhatović Hase, a prodaja karata počinje u ponedjeljak u Bordo Fan Shopu.

Odlukom nadležnih organa na Koševu će moći prisustvovati 9.600 navijača (30% kapaciteta stadiona), a za navijače bordo kluba će biti otvorene sve četiri tribine stadiona Asim Ferhatović Hase, saopšteno je sa Koševa.

Prvenstvo pri kupovini ulaznica će imati aktivni članovi kluba, te vlasnici sezonskih ulaznica za sezonu 2019/20. Za njih će prodaja početi u ponedjeljak u 12:00 u prostorijama Bordo Fan Shopa, a ostatak navijača svoju ulaznicu će moći kupiti od utorka.

Cijene ulaznica:

Tribina „Sjever – Vedran Puljić” – 5 KM

Tribina „Istok” – 10 KM (8 KM za članove)

Tribina „Zapad” – 12 KM (10 KM za članove)

Tribina „Jug“ – 5 KM

Zbog mogućnosti pogoršanja epidemiološke situacije, te potencijalno ponovnog zatvaranja tribina za navijače, Fudbalski klub Sarajevo neće puštati u prodaju sezonske ulaznice za sezonu 2021/22.

“Molimo sve naše navijače da se pridržavaju Covid protokola, nose maske, drže razmak na tribinama. Navijači će morati ući na tačno naznačeni ulaz koji piše na karti, a na utakmicu će moći ući navijači koji su:

Prebolovali virus COVID-19 u poslednjih 6 (šest) mjeseci uz predočenu potvrdu o prebolovanom COVID-19
Vakcinisani i revakcinisani
Vakcinisani u posljednjih 14 (četrnaest) dana bar jednom dozom vakcine
Ukoliko nisu vakcinisani posjeduju negativan PCR test ne stariji od 72h
Posjeduju negativan brzi antigen test, ne stariji od 24h
Vlada Kantona Sarajevo, u saradnji sa Općinom Centar i JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo, svim navijačima je obezbijedila besplatno testiranje uz pokaz karte za utakmicu protiv Milsamija, a tačno vrijeme i lokacija ovog testiranja će biti naknadno određeni.

Sve dodatne informacije o prodaji karata za revanš susret protiv Milsamija će biti objavljenje na zvaničnoj stranici kluba”, poruka je sa Koševa.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo