23.09.2024 / 11:13 Svijet - Špekulacije

Slučaj pedofilije koji potresa svijet: Justin Bieber nova žrtva?

Slučaj pedofilije koji potresa svijet: Justin Bieber nova žrtva?
Foto: Instagram
Nakon novih optužbi i hapšenja američkog repera P Diddyja, društvene mreže preplavile su teorije o njegovim mogućim žrtvama koje uključuju i Justina Biebera koji je u to vrijeme, navodno, bio maloljetan.

Naime, repera i muzičkog mogula zaslužnog za pokretanje karijera nekih od najvećih zvijezda posljednjih godina, uhapsili su federalni agenti u New Yorku u ponedjeljak, nakon što se suočio s višemjesečnim tužbama koje ga optužuju za trgovinu ljudima seksualnog zlostavljanja i silovanja.

U optužnici koja je objavljena u utorak ujutro, federalni tužioci navode da su Sean Diddy Combs i njegovi saradnici prijetili, zlostavljali i prisiljavali žene i druge oko njega "da ispune njegove seksualne želje".

Niz optužbi u tužbama protiv Combsa datira još od 1990-ih, kada je osnovao vlastitu izdavačku kuću Bad Boy Records, a među njima je i silovanje 17-godišnje djevojke, kao i propitivanje je li bilo još maloljetnih žrtvi.

S tim u vezi, društvene mreže preplavili su snimci Justina Biebera, koji je još kao tinejdžer postao svjetska muzička zvijezda. Jedan od spornih snimaka prepričava detalje o "48 tajnovitih sati P Diddyja provedenih s Bieberom", koji su mnogi označili kao posebno zabrinjavajući.
Uslijedili su isječci koji prikazuju još uvijek maloljetnog Biebera u prilično neugodnim situacijama koje su mu priredile starije kolege. Također, neki smatraju da je Justin kroz tekst pjesme "Lonely" zapravo pokušao ispričati kroz šta je sve prošao.

Uz pitanje je li Justin bio jedna od žrtvi P Diddyja, na društvenim mrežama se pitaju i ko su bili njegovi saučesnici, uzevši u obzir prijateljstva s brojnim muzičkim i glumačkim zvijezdama.

Na listi njegovih saradnika našle su se ličnosti poput Mary J. Blige, Ashtona Kutchera, Naomi Campbell, Jay-Z-ja, Johna Legenda.

Uz sve to, ponovo je popularna i Eminemova pjesma upravo o Diddyju, a na mrežama tvrde da su konačno shvatili pravo značenje jednog od stihova repera koji se poigrao riječima iskoristivši pojam "rapper" (eng. raper - silovatelj, rapper - reper).

Također, pažnju je privukla i šutnja Jennifer Lopez, koja je svojevremeno bila u vezi s P Diddyjem, a prema izvorima Daily Maila, Lopezin tim je trenutno u visokoj pripravnosti jer očekuju dramu u vezi s cijelim slučajem.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo