15°C
Mostar 17°C
Tuzla 9°C
Banja Luka 8°C
Bihać 5°C

25.08.2024 / 10:54 Politika - Reakcija

Bodiroga podržao Miličevića: Režim ogrezao u kriminalu, lažno optužuje čovjeka bez ijedne mrlje

Bodiroga podržao Miličevića: Režim ogrezao u kriminalu, lažno optužuje čovjeka bez ijedne mrlje
Foto: SDS
Da je mafijaški režim RS dotakao dno pokazuju njegovi sumanuti potezi, kao što je podizanje optužnice bez djela protiv predsjednika SDS-a dr Milana Miličevića, istakao je Ognjen Bodiroga, potpredsjednik Srpske demokratske stranke.

“Mislili smo da je pokretanje montiranih sudskih procesa, dio naše ružne prošlosti, ali izgleda da režim, po uzoru na nekada KPJ, koristi isti taj metod obračuna sa političkim protivnicima”, naglasio je Bodiroga.

Da bi sve bilo tragikomičnije, kaže on, režim koji je ogrezao u kriminalu, lažno optužuje dr Miličevića čovjeka koji ima besprekornu karijeru bez ijedne mrlje i čovjeka koji je kao borac prve kategorije odlikovan od komandanta Prvog krajiškog korpusa Momira Talića.

“Ovakvo ponašanje pokazuje da je režim svjestan da mu je došao kraj, pa sada iz očaja pokušava na sve moguće načine da se održi na vlasti. Ono što mogu poručiti dr Miličeviću je to da ima punu podršku SDS-a i mene kao čovjeka, a nosiocima ovog kriminalnog režima poručujem da se bliži dan kada će odgovarati za izdaju, pljačku i ostala nepočinstva prema Republici Srpskoj i njenim građanima”, zaključio je potpredsjednik Srpske demokratske stranke.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo