12°C
Mostar 19°C
Tuzla 11°C
Banja Luka 8°C
Bihać 5°C

24.08.2024 / 20:31 SHOW - Bez opisa...

Jennifer Lopez razočarala svoje fanove novom objavom na Instagramu

Jennifer Lopez razočarala svoje fanove novom objavom na Instagramu
Jennifer Lopez / Agencije
Jennifer Lopez objavila je story na svom Instagram profilu u kojem pozira našminkana, a guste kovrče pustila je preko ramena.

To je vjerovatno malo razočaralo njezine fanove i korisnike društvenih mreža koji su se nadali da će se, umjesto selfieja na kojem ne piše ništa, pjevačica oglasiti povodom razvoda od Bena Afflecka, piše Daily Mail.

Njezini fanovi odmah su primijetili okićeno božićno drvce u pozadini i kućni ogrtač debljeg materijala te su zaključili da je to fotografija iz njezine arhive uslikana prošle zime.



Podsjećamo, Lopez je u utorak, 20. augusta, podnijela zahtjev za raskid dvogodišnjeg braka u Los Angelesu, što se poklapa s godišnjicom Affleckove i njezine svadbe u Riceborou u Georgiji 2022. Do razvoda je došlo nakon višemjesečnih nagađanja o problemima u braku.

Uz papire za rastavu, Jennifer je podnijela i zahtjev za promjenom prezimena. Iako je svi već desetljećima znaju samo kao Jennifer Lopez, ona se već godinama tako ne zove. Naime, pjevačica je uzela Benovo prezime pa je njezino zakonsko ime zadnje dvije godine bilo Jennifer Lynn Affleck.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo