6°C
Mostar 15°C
Tuzla 8°C
Banja Luka 9°C
Bihać 8°C

12.09.2024 / 07:29 SHOW - 20. septembra

Sve je spremno za spektakl Nene Murića u Domu mladih, gošće i Jelena Tomašević i Šejla

Sve je spremno za spektakl Nene Murića u Domu mladih, gošće i Jelena Tomašević i Šejla
Neno Murić

Sve je spremno za veliki solistički koncert Nene Murića u Domu mladih u Sarajevu, na kojem će ovaj pjevač 20. septembra pozornicu podijeliti i sa četiri poznate gošće.

Jelena Tomašević, Šejla Zonić, Andrijana Božović i Jovana Bojanić upotpunit će svojim vokalima Neninu koncertnu noć za pamćenje, a popularni pjevač je oduševljen da će mu se upravo ove pjevačice pridružiti na sceni.

„Posebnu pažnju sam usmjerio na odabir gostiju. Veoma sam sretan i ponosan što ću scenu podijeliti upravo sa ove četiri sjajne dame“, istaknuo je Neno i otkrio da je koncert koji je pred njim dugo i pomno pripremao.

„Već nekoliko mjeseci sa svojom ekipom pripremam repertoar i prikupljam energiju za ovaj veliki solistički koncert u Sarajevu. Za mene je ovo veliki izazov i jako se radujem druženju sa publikom. Pomno smo birali repertoar, spremali scenografiju i vizuelni identitet koji će pratiti koncert“, otkrio nam je Neno i naglasio da će koncert biti podijeljen u dva dijela.

Prvi dio koncerta bit će presjek Neninih najvećih hitova i autorskih pjesama, dok će u drugom dijelu za publiku izvesti obrade najpopularnijih pop kompozicija koje posebno voli i koje često pjeva na zabavama i feštama.

Naravno, bit će tu i dueta i posebnih iznenađenja za publiku.

„U drugom dijelu koncerta, odat ćemo omaž najljepšim boemskim pjesmama, bez kojih nijedan dernek ne može proći. S gošćama ću otpjevati nekoliko poznatih dueta, ali će publika imati priliku da uživa i u njihovom repertoaru. Dođite u Dom mladih 20. septembra da pjevamo, plešemo i razmijenimo lijepu energiju", poručio je Neno, koji je svoje brojne fanove nedavno obradovao i novim singlom, pjesmom „Ko sam ti ja".

Ulaznice za predstojeći solistički koncert Nene Murića 20. septembra u Domu mladih s početkom u 21h u prodaji se mogu kupiti online na platformi kupikartu.ba i na biletarnicama Skenderije i BKC-a.

 

(Vijesti.ba)

Izdvajamo