6°C
Mostar 15°C
Tuzla 8°C
Banja Luka 9°C
Bihać 8°C

12.09.2024 / 22:00 SHOW - Autor i voditelj

Žika Jakšić otkrio iznenađenje u novoj sezoni 'Nikad nije kasno'

Žika Jakšić otkrio iznenađenje u novoj sezoni 'Nikad nije kasno'
Foto: Grand.rs
Autor i voditelj muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno" Žika Jakšić otkrio je šta gledaoci mogu da očekuju u novoj, jubilarnoj 10. sezoni ovog jedinstvenog šoua.

Žika je u razgovoru za Grand priznao da konačno sprema zasluženu nagradu za svoje odjeljenje, a otvorio je dušu i priznao kako se upustio u voditeljsku profesiju.

-Jedva čekam da krene nova sezona – rekao je Žika i otkrio hoće li imati nekih novina u ovogodišnjem izdanju popularnog šoua.

-Hoće, kako neće. Ima mnogo novina. Mnogo novih kandidata. To su jedine i prave novine kod nas – naglasio je Žika.

Autor gledanog koncepta priznao je i da je ljeto iskoristio za odmor koji mu je bio prijeko potreban, i da se vratio svjež i pun energije.

-Iskren da budem uspio sam i da se odmorim. Bilo je to dinamično ljeto, ali sam uskladio malo odmora, pa malo druženje. Proveo sam vrijeme sa mojim prijateljima, dragim ljudima i baš mi je bilo lijepo – rekao je Žika.

Žika se osvrnuo i na dugo najavljivanu ekskurziju koju je obećao njegovom odjeljenju iz emisije.

-Vodimo ih na Župsku berbu. Najozbiljnije. Već sada krajem septembra vodim cijelo odjeljenje na fontanu vina. Idemo da jedemo vola i da pijemo vino. Na primjer – podijelio je Žika lijepe vijesti za svoje vjerne pratioce iz publike.

On je naglasio da je ove jeseni i poseban razlog zašto će ekskurzija konačno biti realizovana, jer počinje jubilarna sezona.

-Slavimo. Deset godina su čekale i zaista to treba nagraditi – dodao je voditelj.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo