10°C
Mostar 17°C
Tuzla 13°C
Banja Luka 12°C
Bihać 9°C

09.09.2024 / 17:01 SHOW - Pred veliki koncert

Ilda Šaulić otvorila dušu o pokojnom ocu Šabanu

Ilda Šaulić otvorila dušu o pokojnom ocu Šabanu
Foto: Arhiv
Pjevačica Ilda Šaulić razgovarala je danas o predstojećem velikom koncertu u MTS Dvorani. Na samom startu govorila je o tome koliko će joj faliti otac Šaban Šaulić.

– Ema pomaže i učestvuje u svemu, ona će s nama uživati tamo te večeri. U mom srcu i duši biće praznina to njegovo odsustvo. Neka njegova energija i snaga je uvijek blizu mene, radim zbog njega za njega i blizu njega. Mislim da će te pjesme biti donijete na jedan poseban, emotivan način. Mama se priprema isto, drago joj je što ćemo sprovesti u deo sve. Mislim da je ponosna i sretna – rekla je Ilda u emisiji „Vikend Premijera Specijal“ i dodala:

– Krenula je ona rutina kada krene školska godina. Ona je to priželjkivala, spremali smo se. sve ide svojim tokom. Volim što je zrelija i ozbiljnija. Malo je borba oko ustajanja za školu, malo grljenja, ljubljenja, maženja... To je neki njen stil, ali moramo mao ranije da se budimo – poručila je Šaulićeva i dodala:

– Ja sam ponosna na svoje pjesme i na to što sam snimala svih ovih godina. Biće dosta pjesama, ali ću sigurno neku preskočiti, biće divnih pjesama... Mislim da sam neke pjesme svih ovih godina najmanje izvodila. Ja volim sve svoje pjesme, malo ćemo se smijati, malo će biti suza i igre... – kaže pjevačica, prenosi Grand.rs.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo