12°C
Mostar 19°C
Tuzla 11°C
Banja Luka 8°C
Bihać 5°C

24.08.2024 / 16:15 SHOW - 12 miliona pregleda u danu

Jenna Ortega i Sabrina Carpenter se ljube u novom spotu

Jenna Ortega i Sabrina Carpenter se ljube u novom spotu
Foto: Screenshot
Novi spot Sabrine Carpenter za pjesmu "Taste", s novog albuma "Short n' Sweet", pregledan je preko 12 miliona puta u manje od 24 sata te je prvi u YouTube trendingu na svjetskom nivou.

U spotu koji je sniman u stilu horor-komedije glumi zvijezda serije "Wednesday", Jenna Ortega.

Ona i Sabrina pokušavaju dokrajčiti jedna drugu zbog muškarca, mnogo je tu oružja i krvi, ali najviše pozornosti privukla je scena u kojoj se Sabrina i Jenna poljube. "You'll just have to taste me when he's kissin' you", pjeva, naime, Sabrina u pjesmi koja će zasigurno biti hit. Odnosno, slobodnim prijevodom - "osjetit ćeš i mene dok te on ljubi" - što su plavuša i crnka i doslovno prikazale scenom poljupca.



Spot ima sretan kraj za njih dvije, a manje sretan za muškarca u njemu...

Spot, za koji su mnogi zaključili da bi mogao biti i film, režirao je Dave Meyers, a neke scene podsjećaju na filmska djela Quentina Tarantina, ali i starijih klasika poput Hitchcockovog Psiha.

Short n' Sweet je Sabrinin šesti studijski album, a žestoki spot za Taste stiže nekoliko dana nakon što se saznalo da je prekinula s glumcem Baryjem Keoghanom koji se pojavio u njenom spotu za pjesmu Please Please Please.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo