7°C
Mostar 13°C
Tuzla 11°C
Banja Luka 11°C
Bihać 9°C

17.02.2024 / 15:24 Crna hronika - Bijeljina

Trivić ogorčena: Eksploziv bačen na kuću člana Narodnog fronta?

Trivić ogorčena: Eksploziv bačen na kuću člana Narodnog fronta?
Foto: ATV
Еksplozivna naprava u Bijeljini, navodno je bačena u dvorište kuće Milana Bujinovića, nekadašnjeg odbornika PDP-a, a sadašnjeg člana Narodnog fronta, nezvanično saznaje ATV.

Podsjetit ćemo, policijskoj stanici Bijeljina 2 građani su danas prijavili da je na području Bijeljine više puta pucano iz oružja, kao i da je bačena eksplozivna naprava koja nije aktivirana.


Nakon prijave, policijski službenici izašli su na mjeso događaja.

Oglasila se i Jelena Trivić: "Sreća je da niko nije povrijeđen"

"Strašno je što je ispred kuće Milana Bujinovića, odbornika Narodnog fronta, pronađena neeksplodirana bomba. Sreća je da u ovom užasnom događaju, bačena bomba nije eksplodirala i da niko nije povrijeđen."


Saopćila je ovo Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta, dodajući da rješavanje bilo kakvih sporova oružjem je neprihvatljivo i za najoštriju osudu. Neophodna je što brža reakcija nadležnih.

"Pozivam nadležne organe da ispitaju sve okolnosti pod kojima se ovo desilo. Najoštrije osuđujem ovaj čin i apelujem da se preduzmu sve mjere u cilju oduzimanja oružja svima onima koji su spremni ugroziti nečije živote", istakla je i dodala:

"Još jednom apelujem na nadležne organe da do kraja rasvijetle ovaj slučaj i privedu licu pravde one koji su ovo uradili."

(Vijesti.ba)

Izdvajamo