11.11.2020 / 13:13 BiH - Gradonačelnik Mostara

Bešliću uručen 'Orden Europskog pokreta u BiH'

Bešliću uručen 'Orden Europskog pokreta u BiH'
Ljubo Bešlić / Vijesti.ba
Rukovodstvo Europskog pokreta donijelo je Odluku o uručenju Ordena Europskog pokreta u BiH, najvišeg priznanja naroda, građanki i građana BiH i Europskog pokreta partnerima i zaslužnim pojedincima, koji su podržali projekt ...

... „Obilježavanje 10-godišnjice ukidanja viznog režima za BiH 2010-2020“, koji će biti realiziran u okviru tradicionalnih aktivnosti obilježavanja "Dana i mjeseci Europe u BiH 2020".

 "Orden Europskog pokreta u BiH" gradonačelniku Grada Mostara Ljubi Bešliću uručio je u srijedu u Sarajevu Predrag Praštalo, presjednik Europskog pokreta u BiH, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Gradske uprave Mostara.

Orden je dodijeljen za posebne zasluge i potporu procesu EU integracija Bosne i Hercegovine, za sudjelovanje i potporu projektu "Ukidanje viznog režima za BiH 2010", kao i za doprinos razvoju lokalnih zajednica u BiH i posebno stvaranje boljeg poslovnog i društvenog okruženja u Gradu Mostaru, u gradskom, ali i ruralnom dijelu, koji je jedan od najboljih primjera uspješnog i ubrzanog razvoja Grada, uz primjenu „pozitivnih europskih vrijednosti" i višegodišnjeg angažmana gospodina Ljube Bešlića po, i u interesu svih građanki i građana Grada Mostara, navodi se u priopćenju.

Uime gradonačelnika Mostara „Orden Europskog pokreta u BiH" je preuzeo Božo Ćorić, načelnik Odjela društvenih djelatnosti.

(Vijesti.ba / FENA)

Izdvajamo