28.09.2024 / 10:49 Zanimljivosti - Promoviše memoare

Melania se prisjetila prvog sastanka s Trumpom: 'Bilo je vrlo posebno'

Melania se prisjetila prvog sastanka s Trumpom: 'Bilo je vrlo posebno'
Foto: Arhiva
U svom prvom intervjuu nakon dvogodišnjeg izbivanja iz medija, supruga Donalda Trumpa Melania je progovorila za Fox News s ciljem promovisanja svojih memoara.

"Vrijeme je da ispričam svoju priču i istinu", rekla je ona i započela s prisjećanjem na neobičan prvi ssatanak na koju ju je izveo njen sadašnji suprug.

Prema njenim riječima Trump je u vrijeme njihovog upoznavanja već bio poznat kao ugledni američki businessman, pa zbog toga nisu mogli otići u restoran, kafić ili kino. Umjesto toga, Trump ju je odveo na posebno mjesto, gdje mogu imati privatnost. Zajedno su otišli razgledavati imanje koje je namjeravao kupiti, a Melania je taj prvi spoj opisala kao vrlo lijep.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Melania Trump (@melaniatrump)

"Zato što smo bili sami u autu oko sat ili sat i pol. Nikakve druge buke, nema drugih ljudi. U to je vrijeme je već bio poznat kao slavna osoba, pa je bilo jako lijepo jednostavno biti nasamo s njim", rekla je Melania te dodala:

"Voljela sam viziju koju je imao. I povezanost koju smo imali. Bilo je vrlo posebno."

Osim toga, Melania je otkrila i kako su izgledale njihove zaruke.

"Bio mi je rođendan. I bila je Met Gala. Sve u jednoj večeri. Već smo bili kod kuće, oboje u gala izdanjima", prisjetila se Melania noći kada ju je Trump zaprosio po povratku u njihov zajednički dom. Vjenčali su se u januaru 2005. godine.

Ususret novim predsjedničkim izborima, bivša manekenka progovorila je o Trumpovoj strani koju vide samo njegovi najbliži. I dok se u govorima čini vrlo oštar, Melania je izdvojila razloge zašto je zaljubljena u njega:

"Njegov humor, njegova ličnost, njegova ljubaznost. On je vrlo poseban. Njegova pozitivnost. Njegova energija. To je nevjerovatno."

Podsjećamo, ovo su njeni prvi memoari. Melanijin ured ih je opisao kao snažnu i nadahnutu priču o ženi koja je utrla vlastiti put, premostila sve nedaće i "definisala ličnu izvrsnost".

Bivša prva dama "poziva čitatelje u svoj svijet, nudeći intiman portret žene koja je živjela, a i sada živi izniman, neuobičajen život", stoji u najavi knjige. Melania obiluje ličnim pričama i porodičnim fotografijama koje dosad nije podijelila s javnošću.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo