9°C
Mostar 16°C
Tuzla 12°C
Banja Luka 11°C
Bihać 9°C

16.09.2024 / 11:04 Zanimljivosti - Video

Komičar ismijao Rusa u Beogradu, snimka postala hit

Komičar ismijao Rusa u Beogradu, snimka postala hit
Foto: Screenshot

Rumunski komičar Victor Patrascan nastupao je u Beogradu, a na društvenim mrežama podijelio je dio sa nastupa u kojem se našalio na račun člana publike koji je kazao da je iz Rusije.

Komičar je postavljao pitanja članovima publike, a kad je pitao dotičnog muškarca odakle dolazi, on mu je odgovorio da je iz Rusije.

"Vidio sam ti zastavu vani, naopako je", započeo je komičar te nastavio: "Na zastavi je i albanski orao, u velikoj rezoluciji." "Što te dovelo u Beograd?" upitao je komičar, a kad je Rus odgovorio: "Rat", komičar je nastavio: "O, što se dogodilo?"

"Ti si Coca-Cola izbjeglica, znaš li što to znači?" nastavio je Victor. "To je naziv za Ruse koji su napustili zemlju u posljednje dvije godine zbog moralnih razloga. Jer niste mogli tolerirati da je Putin izvršio invaziju na Ukrajinu... Drugi put. Bili ste tamo kad je izvršio invaziju prvi put, ali drugi put vam je bilo dosta. Prihvaćam što je napao Gruziju, Siriju, ali kad više ne mogu naručiti stvari sa Amazona...Moram slušati prigovor savjesti."

Komičar je nastavio postavljati pitanja muškarcu, koji se dobro provodio, kao i ostatak publike: "Kako vam se sviđa Beograd?", na što je muškarac odgovorio: "Beograd je poprilično brutalan, ali ljudi su gostoljubivi."

"Kako misliš brutalan?" upitao je komičar, na što je dobio odgovor: "Uglavnom mislim na zgrade." Komičar je nastavio: "Zgrade... Znaš, to je zbog komunizma. A znaš li odakle dolazi komunizam?"

Publika je prasnula u smijeh, a komičar je nastavio: "To bi bilo kao da je ova žena iz Kine, a žali se na koronu."

@victorpatrascan

Russians in Belgrade, Serbia

♬ original sound - Victor Patrascan

(Vijesti.ba)

Izdvajamo