8°C
Mostar 15°C
Tuzla 12°C
Banja Luka 12°C
Bihać 12°C

30.04.2024 / 17:29 SHOW - Oglasio se na Instagramu

Sergej Trifunović nakon pritvora: 'Ja sam sada potpuno drugačiji čovjek, prevaspitan'

Sergej Trifunović nakon pritvora: 'Ja sam sada potpuno drugačiji čovjek, prevaspitan'
Foto: Matija Habljak / PIXSELL
Srbijanski glumac Sergej Trifunović oglasio se prvi put nakon što je prije nekoliko dana pušten iz pritvora.

"Tek danas sam dobio svoj telefon nazad. Bio je na vještačenju u policiji kako bi se razotkrili i ostali članovi mog narkokartela. Imam 6000 propuštenih poziva i poruka i ovim putem vam želim zahvaliti na brizi i podršci, pojedinačno bi to trajalo danima. Bitno je da znate da pravda u Srbiji postoji i da organi rade svoj posao. I ja sam sada potpuno drugačiji čovjek. Prevaspitan. Bolji. Sportaš. Svi na izbore", napisao je na Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sergej Trifunović (@whistler_dick)


Podsjećamo, glumac je sredinom aprila bio priveden na beogradskom Voždovcu, i to nakon što je, kako prenose srbijanski mediji, od spomenutog poznanika kupio drogu.

Glumcu je nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu ukinuto zadržavanje, a prema tvrdnjama izvora srbijanskog medija, Trifunović je priznao posjedovanje droge za osobnu upotrebu pa zato nije ostao u pritvoru.

Trifunović je bio priveden i u oktobru prošle godine, također u Srbiji, zbog vrijeđanja policajaca. Prije toga problema s policijom imao je i u Hrvatskoj, tokom ljetovanja u Splitu. Prije nekoliko mjeseci dobio je zabranu ulaska u Hrvatsku i područje Evropske unije na godinu dana, i to zbog nekoliko prekršaja koje je počinio dok je bio u Splitu.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo