5°C
Mostar 11°C
Tuzla 9°C
Banja Luka 9°C
Bihać 8°C

25.04.2024 / 10:44 SHOW - Posjetila ga u Madridu

Otkriveno ko ljubi po mnogima najboljeg fudbalera svijeta

Otkriveno ko ljubi po mnogima najboljeg fudbalera svijeta
Foto: Agencije
Engleski fudbalski reprezentativac Jude Bellingham (20) igra senzacionalnu sezonu.

As Reala je u ovom trenutku po mnogima najbolji fudbaler svijeta i glavni kandidat za Zlatnu loptu. Najzaslužniji što je Real pred šampionskom titulom u Španiji, a izboren je plasman i u polufinale Lige prvaka. Ove sezone odigrao je 36 utakmica u svim takmičenjima za Real Madrid te je postigao 21 pogodak uz deset asistencija.

Osim na terenu mladi Englez blista i van njega. Mediji prenose da je u nedavno u vezi sa nizozemskom manekenkom Laurom Celiom-Valk. Radi se o ljepotici iz Amsterdama koja je pet godina starija od zvijezde Reala.

The Sun prenosi da je Laura već bila u Madrida, a to je otkrila i svojim prijateljima.

"Ona je boravila kod njega u Madridu proteklih nekoliko vikenda i potpuno je oduševljena", kaže izvor The Suna.

Par se prati i na Instagramu, a ona je nedavno podijelila nekoliko fotografija na večeri u hotelu u Madridu zajedno sa misterioznim saputnikom. Inače, Laura je influenserica koja radi s mnoštvom brendova na društvenim mrežama. Ona je također vlasnica vlastite konsultantske agencije za društvene mreže i studirala je kreativno poslovanje na Amsterdamskom univerzitetu.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Laura Celia (@lauraceliav)


Laura ima 350.000 pratilaca na Instagramu, dok njena TikTok stranica ima 310.000 fanova i preko šest miliona lajkova. Redovno putuje svijetom, a putovanja u Pariz, Saint-Tropez i Italiju su dokumentovana na internetu.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo