16°C
Mostar 23°C
Tuzla 20°C
Banja Luka 20°C
Bihać 16°C

06.04.2024 / 20:24 Regija - Fb status

Potresna poruka bake ubijene Danke: 'Šta su vam bile krive te male ručice...'

Potresna poruka bake ubijene Danke: 'Šta su vam bile krive te male ručice...'
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL/Privatni album
Tatjana Ilić, baka djevojčice Danke Ilić (2) iz Bora koju su S. J. (50) i D. D. (50) ubili, oglasila se na društvenim mrežama potresnom porukom.

Baka djevojčice, majka njenog oca Miloša je danima bila s ostalim članovima porodice na terenu dok se tragalo za Dankom.

"Zašto čiko? Svi zbog mene suze liju Srbija je cijela tužna, skupu cijenu platila sam, a ni kriva ni dužna. Samo što sam prohodala tek sam život započela, na tom putu ka životu ja sam zlobne čike srela. Ubili su moje snove pa baciše mene mladu, i svim ovim što me traže pokopaše svaku nadu. Da me nađu i pronađu Srbija se udružila. Kako li si mogao čiko? Nisam tako zaslužila. Što su vam bile krive te ručice male? Pa ste poput zvijeri bezdušno ih zatrpale", piše u potresnoj objavi koju prati crno bijela fotografija male Danke.

Posted by Tatjana Ilic on Petak, 5. april 2024.

Ispod objave nizali su se komentari porodice, prijatelja i poznanika koji nisu mogli zadržati emocije.

"Najiskrenije saučešće porodici. Tanja, ovo je nečuveno i neoprostivo. Tuga je velika kao nebo i nadam se da će našeg malog anđela sačuvati barem bogovi na nebu i pružiti joj bezbrižnost i mir koji su joj monstrumi oduzeli prokleti da su. Nema riječi utjehe, cijela Srbija plače, držite se hrabro trebate i ostalim unučićima. Suosjećam se s vama. Šta drugo mogu da kažem...", piše u komentarima.

Naime, potraga za tijelom i dalje traje, a dosadašnjom istragom je utvrđeno da su S. J. (50) i D. D. (50) imali saučesnike koji su im pomogli premjestiti tijelo.

Otac i brat D.D. uhapšeni su i određeno im je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da su pomogli premjestiti tijelo djevojčice.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo