8°C
Mostar 15°C
Tuzla 12°C
Banja Luka 12°C
Bihać 11°C

21.08.2023 / 17:14 SHOW - Društvene mreže

J.Lo čestitala godišnjicu braka suprugu: Dragi Bene, sjedim ovdje sama...

J.Lo čestitala godišnjicu braka suprugu: Dragi Bene, sjedim ovdje sama...
Foto: Facebook
Jennifer Lopez (54) i Ben Affleck (51) slave prvu godišnjicu braka, a poznata pjevačica i glumica podijelila je na društvenim mrežama slatku poruku za svog supruga.

"Dragi Ben, sjedim ovdje sama i gledam u svoj prsten. Preplavljena emocijama, poželim da zapjevam. Kako smo završili ovde, bez premotavanja. Ovo je moj život", posvetila je stihove Jennifer svom partneru i prisjetila se njihovog posebnog dana.

Podijelila je fotografije s venčanja, kao i jednu na kojoj se njih dvoje ljube dok im pozadinu krasi veliki vatromet.

One year ago today … Dear Ben, Sitting here alone Looking at my ring ring Feeling overwhelmed It makes me wanna...

Posted by Jennifer Lopez on Nedjelja, 20. avgust 2023.


Inače, glumac i ona su bili vjereni prije skoro 20 godina, ali su raskinuli prije vjenčanja.

Međutim, Jennifer i Bena je sudbina opet spojila i sada uživaju u bračnom životu, iako ih s vremena na vrijeme paparaci uhvate u navodnim svađama.

Čini se kako poznatom glumcu kamere smetaju i nije ljubitelj događaja na crvenom tepihu, dok Jennifer reflektori ne smetaju pa se zbog toga, po stranim medijima, par malo sporiječka.

Inače, do oltara su prošetali dva puta. Prvi put 17. jula prošle godine u Las Vegasu u Maloj bijeloj kapelici, a Jennifer je tada zvanično uzela prezime Affleck. Drugi put su se vjenčali na njegovom imanju u Georgiji, na današnji dan.

"Uspjeli smo. Ljubav je predivna. Ljubav je ljubazna. I pokazalo se da je ljubav strpljiva... Sinoć smo letili u Vegas, stajali u redu za dozvolu s još četiri para, svi na istom putu do prestolnice vjenčanja svijeta", napisala je Jennifer.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo