16.05.2023 / 12:27 Ekonomija - Novi koncept

Recenzije najatraktivnijih uređaja iz ponude BH Telecoma na YouTube kanalu

Recenzije najatraktivnijih uređaja iz ponude BH Telecoma na YouTube kanalu
Foto: FENA

Kompanija BH Telecom posebnu pažnju posvećuje praćenju aktuelnih trendova iz oblasti modernih tehnologija nastojeći svojim korisnicima osigurati dostupnost svih noviteta na tržištu, bilo da se radi o uređajima ili uslugama.

Prije nekoliko dana predstavljen je novi koncept prezentacije uređaja iz ponude BH Telecoma, a radi se o video recenzijama koje će se objavljivati na njihovom oficijelnom YouTube kanalu.

„BH TELECOM TUBE“ naziv je serijala video recenzija koje će svi zainteresirani moći pronaći na YouTube kanalu BH Telecoma, a u narednom periodu bit će objavljene recenzije nekih od najboljih uređaja na svjetskom tržištu.

Na ovaj način BH Telecom je postao prvi telekom operator u BiH koji recenzira svoje uređaje u video formatu, te na posebno prilagođen, pojednostavljen i jasan način prezentira i približava svoju ponudu javnosti.

- Prvi uređaj koji je predstavljen korisnicima jeste Samsung Galaxy S23 Ultra, uređaj koji se trenutno smatra najboljim pametnim telefonom i najmoćnijim Android uređajem na svijetu!

Zašto je tako saznajte u odličnoj recenziji koja započinje detaljima o karakteristikama svih kamera koje ovaj uređaj posjeduje, a tu su i veoma korisne informacije o njegovoj bateriji, mikročipu, operativnom sistemu, kao i ultra snažnom procesoru koji Samsung Galaxy S23 Ultra pametni telefon čini izuzetnim.

Kada se govori o sveukupnim performansama ovog uređaja, mnogo puta ćemo čuti riječi unaprijeđeno, revolucionarno i poboljšano, ali na kraju smo zaključili da je to zaista i opravdano!, saiopćeno je iz BH Telecoma.

Video recenziju Samsung Galaxy S23 Ultra možete pogledati u videu ispod.

Recenzije uređaja iz ponude BH Telecoma dostupne su na YouTube listi „BH TELECOM TUBE“.

Uređaje iz ponude BH Telecoma možete kupiti putem webshopa uz besplatnu dostavu bilo gdje u BiH, kao i na svim prodajnim mjestima BH Telecoma.


(Vijesti.ba / FENA)

Izdvajamo