10°C
Mostar 14°C
Tuzla 17°C
Banja Luka 16°C
Bihać 13°C

08.02.2023 / 12:36 SHOW - Glumac potresen

Tarik Filipović se emotivno oprostio od Ćire: Igrat ću našu predstavu dok trajem

Tarik Filipović se emotivno oprostio od Ćire: Igrat ću našu predstavu dok trajem
Foto: Instagram
Miroslav Ćiro Blažević preminuo je nakon duge i teške bolesti u 88. godini, ...

... a vijest o njegovoj smrti rastužila je tisuće njegovih obožavatelja, prijatelje i članove obitelji. Od njega su se oprostile mnoge poznate osobe s hrvatske scene, a među njima i Tarik Filipović.

On mu je posvetio objavu na Instagramu u kojoj je podijelio nekoliko njihovih zajedničkih fotografija i u opis napisao emotivnu poruku u kojoj je naveo da su njih dvojica "25 godina bili dio života jedan drugome" i dodao da je Ćiro "uvijek bio radost, optimizam, energija, osmijeh…"

"'Nismo mi samo prijatelji, mi smo rod. Ja sam ti, bolan, amidža, zvijezdo moja', tako si govorio, a baš i bijasmo kao strikan i netjak… čudesna su ta mala mjesta kao Dolac kraj Travnika koji podari svijetu i nobelovca i trenera svih trenera", naveo je Filipović, prenosi Index.

Osvrnuo se i na predstavu koju je posvetio Ćiri: "Zastor ne zatvaramo"

Tarik je u poruci spomenuo i kako je Ćiro pričao o svojem životu, za koji je rekao da je bio težak. "Kada si rezimirao svoj život, uvijek si naglašavao da je bio težak, prepun muke, tragedija, suza, gubitaka, ali svijet te doživljavao kao čisti, gorski potok… A koliko sam tvojih iskrenih suza vidio", dodao je.

Osvrnuo se na to i da je legendarnom treneru posvetio predstavu. "I još mi odzvanja tvoj šapat: 'hvala ti sine što si me za života učinio besmrtnim'. Kada se bude snimao film o tebi, to će biti najduži naslov u povijesti kinematografije. Gospodin, mangup, šarmer ili samo Ćiro jer takva dvojica ne postoje", opisao je.

"Mogli su te voljeti ili ne voljeti, ali nitko nije mogao biti ravnodušan prema tebi, a ja sam te baš volio. I igrat ću našu predstavu Ćiro dok trajem. Svaki pljesak bit će pljesak tebi, a zastor ne zatvaramo nikada", poručio je Tarik.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo