19°C
Mostar 23°C
Tuzla 23°C
Banja Luka 23°C
Bihać 19°C

18.05.2022 / 22:53 Fudbal - Madrid

Luka Modrić dobio prestižnu nagradu 'Marcina legenda'

Luka Modrić dobio prestižnu nagradu 'Marcina legenda'
Foto: Index

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i nogometaš Real Madrida Luka Modrić u srijedu je dobio nagradu "Marcina legenda", koja se dodjeljuje za iznimnu sportsku karijeru.

Luka Modrić je stigao u društvu supruge i u pratnji direktora Marce, a u dvoranu madridskog kasina ušetao je kroz špalir klinaca u dresovima Real Madrida s jedne i hrvatskih dresova s druge strane. U uvodnim riječima zahvalio je i rekao kako je vrlo emotivan što prima ovu nagradu koju su prije njega dobile legende poput Messija i Ronalda, prenose hrvatski mediji.

Ceremonija je započela u 17 sati "paradom“ zvijezda crvenim tepihom Casina de Madrid, a Luki su podršku došli dati aktualni suigrači poput Marcela i Nacha te legende kluba Peđa Mijatović i Emilio Butrageno.

"Ponosan sam što sam dobitnik ove nagrade među svim tim sportskim ikonama. Želio bih zahvaliti obitelji, prijateljima, suigračima, trenerima, ne bih isticao pojedince nego želim podijeliti ovo sa svim ljudima u mom životu", rekao je Luka Modrić.

Osim Modrića u tom elitnom društvu su još Cristiano Ronaldo, Michael Jordan, Pau Gasol, Ronaldo Nazario, Vicente Del Bosque, Fernando Alonso, Muhammad Ali, Usain Bolt, Lionel Messi, Rafael Nadal, Luis Aragonés, Paco Gento, Alfredo Di Stéfano, Ángel Nieto, Jonan Cruyff, Seve Ballesteros, Niki Lauda, Carlos Sainz i Pelé.

(Vijesti.ba / FENA)

Izdvajamo