8°C
Mostar 13°C
Tuzla 9°C
Banja Luka 10°C
Bihać 8°C

27.04.2024 / 21:00 Fudbal - Bundesliga

Bayer u zadnjim sekundama izbjegao prvi poraz sezone

Bayer u zadnjim sekundama izbjegao prvi poraz sezone
Foto: Facebook

Bayer Leverkusen je ponovno čudesno izbjegao poraz u posljednjim sekundama utakmice.

Na domaćem terenu su u sklopu 31. kola njemačke Bundeslige remizirali 2:2 protiv Stuttgarta koji je pola sata prije kraja imao prednost 0:2. Čudesni niz neporaženosti Bayera u svim službenim natjecanjima ove sezone se popeo na 46 utakmica. Naslov prvaka su osigurali prije dvije sedmice, a Stuttgart tri kola prije kraja ima odličnu situaciju i vjerojatni plasman u Ligu prvaka iduće sezone.

Another late draw... We take the point! 90+5' | 1-2 | #B04VfB | #Bayer04

Posted by Bayer 04 Leverkusen on Subota, 27. april 2024.

Nakon prvog poluvremena nije bilo pogodaka, a gosti su vodstvo stigli u 47. minuti utakmice. Nakon duge akcije, odbrana Bayera je loše procijenila let jedne duge lopte, gosti su pogodili vratnicu, a na odbijenu loptu je natrčao Chris Fuhrich i zakucao je pod prečku. Deset minuta kasnije Stuttgart je povećao vodstvo pogotkom Denisa Undava.

Činilo se da će Bayer napokon izgubiti utakmicu, ali još jednom su pokazali zbog čega ih nitko ne može pobijediti. U 62. minuti su smanjili vodstvo golom Aminea Adlia, a onda su mreže mirovale do sudačke nadoknade koja se još jednom pokazala kao omiljeno vrijeme fudbalera Bayera koji su zabili svoj 12. gol ove sezone u sudačkim nadoknadama kojim su izbjegli poraz.

Strijelac za izjednačenje je u 97. minuti bio Robert Andrich nakon ubačaja iz slobodnog udarca i velike gužve u kaznenom prostoru.

Standings provided by Sofascore

(Vijesti.ba)

Izdvajamo