13.03.2020 / 14:45 BiH - Radni sastanak

U Srebrenici održan forum o bezbjednosti opštine

U Srebrenici održan forum o bezbjednosti opštine
Foto: FENA - Vijesti.ba

Radni sastanak "Forum za bezbjednost opštine Srebrenica“ održan je danas u tom gradu, a zaključeno je da će se u narednom periodu budno pratiti sva dešavanja kada su u pitanju obilježavanja stradanja Bošnjaka i Srba.

Sastanku su prisustvovali predstavnici Policijske uprave Zvornik i Srebrenica, predstavnici lokalne samouprave, kao i drugi subjekti, organi i službe koje obavljajući svoju djelatnost doprinose stanju bezbjednosti na području opštine Srebrenica.

Predstavnici Policijske uprave Zvornik naveli su da je opština Srebrenica jedna od najbezbjednijih opština u Republici Srpskoj.

Opštinski načelnik Mladen Grujičić kazao je da će u narednom periodu u gradu biti uveden i video nadzor kako bi nivo bezbjednosti bio povećan.

-Počeli smo projekt video nadzora u saradnji s Policijskom upravom koja će pratiti sva dešavanja u opštini, te ćemo pomoći policiji i našim građanima da se osjećaju sigurnijim. Izabrat ćemo prioritene lokacije gdje će video nadzor biti postavljen, a projekt ćemo nastaviti i naredne godine  - rekao je Grujičić.



(Vijesti.ba / FENA)

Izdvajamo