27.02.2020 / 18:42 Regija - Crna Gora

Eksplozija na Cetinju: Muškarac poginuo, dijete povrijeđeno

Eksplozija na Cetinju: Muškarac poginuo, dijete povrijeđeno
Foto: Radio Crne Gore

Cetinjanin P.M. (51) poginuo je u eksploziji bombe koja je bila postavljena pod automobil kojim je upravljao, saznaje Portal RTCG. Iz policije nam je zvanično saopšteno da je na Cetinju oko 12:40 sati eksplodirao automobil u pokretu i da je jedna osoba stradala.

Prema operativnim saznanjima policije P.M. nije bio bezbjednosno intersantna osoba

Do ekplozije je došlo na Bulevaru crnogorskih junaka, u blizini Centralne biblioteke.

Prilikom eksplozije jedno dijete, koje se kretalo ulicom, zadobilo je ogrebotine, saopšteno je Radiju CG iz bolnice Danilo I.

Dijete je nakon pregleda i ukazane prve pomoći otpušteno kući.

Načelnik OB Cetinje Igor Popović saopštio je da policija preduzima sve mjere i radnje u cilju rasvjetljavanu ovog slučaja.

"Danas oko 12sati i 40minuta na Bulevaru crnogorskih junaka aktivirana je eksplozivna naprava na vozilo u pokretu i tom prilikom je stradao P.M. iz Cetinja. Na licu mjesta odmah je započelo vršenje uviđaja. Policija preduzima intenzivne aktivnosti na rasvjetljavanju događaja i identifikaciji počinioca. Ne mogu vam reći više detalja, radimo i istražujemo slučaj. Prema operativnim saznanjima policije nije bio bezbjednosno intersantna osoba. Osoba je živjela na Cetinju, na nekih stotinjak metara od mjesta događaja," naveo je Popović.


Na licu mjesta se vrši uviđaj kojim rukovodi nadležni državni tužilac.

 


(Vijesti.ba)

Izdvajamo