26.10.2024 / 12:02 Regija - Bjelopoljac

Užas u Crnoj Gori: Ubio brata i sestru, traže ga i helikopteri

Užas u Crnoj Gori: Ubio brata i sestru, traže ga i helikopteri
Foto: Ilustracija
Crnogorska policija intenzivno traga za odbjeglim Bjelopoljcem Alijom Balijagićem zbog sumnje da sinoć u bjelopoljskom selu Sokolac ubio dvoje ljudi, nezvanično je potvrđeno je Vijestima iz Uprave policije (UP).

"U potragu su i dalje uključene sve raspoložive snage Uprave policije, uključujući i helikopterske jedinice", saopšteno je Vijestima iz UP.

Sestra i brat, Milanka i Jovana Madžgalj ubijeni su sinoć u selu Sokolac.

Vijesti nezvanično saznaju da je Balijagić prije ubistva u Sokocu viđan i u Baricama i Pisanoj jeli.

Više mještana tih sela potvrdilo je Vijestima da su zbog opasnosti od odmetnika Balijagića proveli besanu noć iza zaključanih vrata.

PR Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju Ljubica Caković kazala je za Vijesti da će dežurna tužiteljka Vanja Rakonjac obaviti uviđaj na licu mjesta, izuzeti tragove nakon čega će se saopštenjem obratiti javnosti.

Prema nezvaničnim informacijama Vijesti, ubica je višestruki povratnik u izvršenju krivičnih djela.

Službenik Uprave policije Područne jedinice Bijelo Polje A.S. povrijeđen je nakon što se vozilo interventne brigade prevrnulo jutros, oko 2:40 sati u Sokocu tokom potrage za Balijagićem.

Predsjednik Skupštine Crne Gore i lider Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić izrazio je saučešće porodici ubijenih.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo