8°C
Mostar 16°C
Tuzla 12°C
Banja Luka 13°C
Bihać 11°C

30.06.2024 / 23:44 Magazin - Velika zvijezda

Otkrivena bizarna tajna Taylor Swift

Otkrivena bizarna tajna Taylor Swift
Foto: Instagram

Otkriveno je kako se Taylor Swift, da bi prošla nezapaženo, sakrije u ogroman kovčeg kada želi tajno da uđe u hotele.

Ova 34-godišnja superzvijezda skoro uvijek ima vremena i energije za druženje sa svojim obožavaocima, a kada to pokušava da izbjegne niko joj ne zamjeri s obzirom na hordu fanova koju ima.

Međutim, često velikom broju ljudi nije jasno kako ona prođe pored vrata arene u kojoj nastupa do hotela, a da je pritom niko ne primjeti. Sada je i to otkriveno.

Mail on Sunday je otkrio kako se Swift da bi to postigla sakrije u ogroman kovčeg kada želi tajno da uđe u hotele. Radi se o velikom crnom koferu koji putnici obično koriste za prevoz glomazne audio opreme, a ovaj njen način skrivanja, očigledno, odlično funkcioniše.

Dokaz tome jeste i to što se uspješno sakrivala tokom britanskog dijela turneje "Eras", kada su se pojavile mnoge neutemelje glasine o tome gdje je odsela, ali niko nije otkrio lokaciju.

"Nečuveno je da muzičar skriva gdje je odsjeo tokom turneje tako visokog profila", rekao je jedan fan, a Taylor se i ranije na različite načine snalazila kako bi prošla nezapaženo.

Tokom američke turneje moglo se vidjeti kako iza pozornice izlazi iz ogromnih kolica za čišćenje. Također, u svakodnevnom životu često se prerušava i koristi razne maske, perike, šešire, velike naočare i drugu neobičnu odjeću u pokušaju da prođe nezapaženo tokom putovanja.

"Potpuno je nevjerojatno da se jedva igdje vidi. Vrlo je pametna kada treba da prođe ispod radara", rekao je jedan njen prijatelj.

Osim toga, često se ponaša kao i svaka druga prosečna osoba i uklapa se u masu.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo