15°C
Mostar 19°C
Tuzla 20°C
Banja Luka 19°C
Bihać 14°C

27.03.2024 / 09:08 SHOW - Modno nepogrješiva

Zendaya opet dominirala u sjajnoj haljini

Na premijeri filma "Challengers" 27-godišnja glumica pojavila se u strukiranoj haljini modne kuće Loewe iza koje stoji zanimljiva priča.

Naime, upravo je ova kreacija inspirisana njenom ulogom u novoj sportskoj drami u kojoj Zendaya tumači bivše tenisko čudo od djeteta.

Svjetska turneja filma "Dina: Drugi dio" plasirala je Zendayu na sam vrh modnih inspiracija, a izgleda kako njena modna dominacija ne misli stati ni kada je riječ o njenoj novoj turneji njezinog novog hita.

Američka glumica koja osim svojim ulogama, pažnju publike redovno osvaja i zanimljivim outfitima koji nikada ne prolaze nezapaženo, tako je još jednom oduševila lookom, ovog puta na premijeri filma "Challengers" u Australiji.

Modno nepogrješiva Zendaya pojavila se na crvenom tepihu u senzacionalnoj kreaciji modne kuće Loewe, a riječ je o zelenoj strukiranoj haljini sa šljokicama i visokim prorezom koja je savršeno pratila liniju njenog tijela.

Osim toga, za ovu je priliku glumica posvijetlila kosu, ali čak ni to nije privuklo toliku pažnju kao zanimljiv motiv na njenoj haljini - teniserka koja u rukama ima reket.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo