9°C
Mostar 13°C
Tuzla 11°C
Banja Luka 12°C
Bihać 9°C

25.03.2024 / 15:21 Regija - Hrvatska

Zapalila goste: Konobarica iz Karlovca završila u pritvoru

Zapalila goste: Konobarica iz Karlovca završila u pritvoru
Foto: Screenshot
Za težak incident u narodnjačkom klubu Monaco u Karlovcu kada je u paljenju šanka povrijeđeno najmanje sedam osoba policija je i formalno osumnjičila konobaricu Ivanu M. (23).

Karlovačka policija objavila je da je konobarica "osnovano sumnjiva da je počinila kazneno djelo Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom u vezi kaznenog djela Teška kaznena djela protiv opće sigurnosti".

Predana je pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom tužilaštvu.

Također, u vezi navedenog događaja obaviještene su i nadležne inspekcijske službe u cilju poduzimanja eventualnih mjera iz njihove nadležnosti.
 
Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti nastanka ovog događaja, poručila je policija.

Oglasio se vlasnik kluba

Podsjećamo, nakon što je u incidentu u njegovom klubu sedmero ljudi završilo s opekotinama, a od toga jedna djevojka na Intenzivnoj njezi, vlasnik kluba 'Monaco' odlučio je prekinuti s radom.

Istina je da zatvaram. Ljudske žrtve nemaju cijenu. Trenutno se tako osjećam da mislim da je to jedino ispravno. Nisam stupio u kontakt s povrijeđenima, nisam dobio nikakvu zvaničnu informaciju pa ne znam kako su. Policija je noćas još uviđaj obavila. Ja ću zatvoriti. Prostor nije moj, izlazim iz prostora, više tu ne mislim raditi niti voditi klub. Nije zatvaranje na sedmicu ili dvije, stvarno zatvaram, rekao je za 24sata.hr vlasnik disco kluba Monaco Gordan Fancev.

POGLEDAJTE UZNEMIRUJUĆI SNIMAK:



- Dragi prijatelji i gosti, Ovim putem želimo izraziti iskreno žaljenje zbog nemilog događaja koji se noćas dogodio u prostoru Disco cluba Monaco. Oštećenima i povrijeđenima želimo što brzi i bezbolniji oporavak, nastalu štetu na osobnim stvarima svih oštećenih ćemo podmiriti (molimo Vas da nam se javite na broj 097/6322-600 ili putem društvenih mreža), a svim oštećenima kojima je potrebna bilo kakva pomoć stojimo na raspolaganju sa svime što možemo učiniti. Nažalost ne možemo promijeniti i utjecati na to da se incident dogodio, ali možemo izraziti žaljenje i pokušati ispraviti barem ono što je ispravljivo - napisao je Fancev na Facebooku nakon incidenta u klubu.



(Vijesti.ba)

Izdvajamo