563°C
Mostar 580°C
Tuzla 578°C
Banja Luka 578°C
Bihać 570°C

30.01.2024 / 16:20 Promo - Heroji iz PD Spid

Barlov i Zulfić s Kovačevićem: Nastavak podrške iz BH Telecoma

Najuspješniji članovi plivačkog kluba SPID Ismail Barlov i Ismail Zulfić, u društvu osnivača i glavnog trenera Amela Kape, 30. januara su posjetili prostorije BH Telecoma u sklopu nastavka uspješne, sedmogodišnje saradnje s našom kompanijom.

Vodene šampione je ugostio generalni direktor BH Telecoma Amel Kovačević, koji se mališanima zahvalio na dosadašnjem izuzetnom predstavljanju BiH na međunarodnim takmičenjima.

„BH Telecom vas bezrezervno podržava. Bezbroj puta ste nas učinili ponosnim i hvala vam na tome. Do sada ste već dokazali da ste dobri sportaši, a uz to je u životu još važnije da budete dobri ljudi. To je najveći uspjeh“, poručio je Kovačević uz želju da ih pobjednički duh i odlični rezultati prate i u budućnosti kako u bazenima tako i u školskim klupama.

SPID je prvi i jedini plivački klub za osobe sa invaliditetom u Bosni i Hercegovini, čiji je primarni cilj rehabilitacija, resocijalizacija, inkluzija, razvoj, podsticanje i promovisanje programa omasovljavanja sportista osoba sa invaliditetom.

U svom djelovanju Klub opstaje isključivo na osnovu kontinuirane podrške naše kompanije

„BH Telecom je s nama od početka. Vi ste naši prijatelji i bez vaše podrške sve fantastične rezultate bi bilo nemoguće ostvariti. Prošla godina je za naše mališane bila izuzetno uspješna – od osvajanja zlatnih medalja na svjetskim paraplivačkim serijama u Italiji, Francuskoj i Egiptu, preko obaranja normi do nastupa naših predstavnika na Svjetskom seniorskom prvenstvu u Mančesteru gdje su naša dva paraplivača zauzela peto, sedmo i deveto mjesto. Uz to, sa samo 12 godina Ismail Barlov je postao prvi parasportista iz BiH sa oborenom A normom što je nevjerovatno. S obzirom na to da se ove godine održavaju Paraolimpijske igre u Parizu, nadamo se super rezultatima i brojnim dobrim pričama uz podršku BH Telecoma“, kazao je Kapo.

Našim malim, a velikim herojima na svim predstojećim takmičenjima želimo mnogo sreće, uspješno preplivanih dionica i pobjedničkih postolja!

(Vijesti.ba/BH Telecom)

 

Izdvajamo