6°C
Mostar 11°C
Tuzla 10°C
Banja Luka 9°C
Bihać 8°C

05.10.2023 / 12:34 Promo - Petak 13.

Fantastični popusti: Dođite u Penny plus, Penny markete i Toys'n'Fun

Fantastični popusti: Dođite u Penny plus, Penny markete i Toys'n'Fun
Foto: Penny

Dođite u Penny plus, Penny markete i Toys'n'Fun i prepustite se uživanju u fantastičnim popustima na više od 500 proizvoda do čak -50%.

Penny prodajni centri su sinonim za kvalitetu, raznolikost i vrhunsku uslugu već godinama. Penny objekti smješteni u Velešićima, Blažuju, Nedžarićima, Alipašinom i Vogošći čekaju vas s bogatom ponudom proizvoda - od temelja do krova, za uređenje dvorišta i doma, prehrane i tekstila. Za sve one koji preferiraju online kupovinu, tu je i naša online prodavnica na www.pennyshop.ba.

Prepustite se sniženju na odjelu tehnike, rasvjete, alata i mašina, keramike i sanitarija, prehrane, tekstila i mnogim drugim. Otkrijte zašto su Penny prodajni centri pravi izbor za sve vaše potrebe u jednom mjestu. Neovisno o tome što tražite, Penny prodajni centri imaju sve što vam treba. Naša pažljivo odabrana ponuda proizvoda obuhvata sve, od svježih namirnica, kućnih aparata i tehnike, alata i mašina, pa do igračaka za najmlađe članove vaše porodice.

U Penny prodajnim centrima, kupci su uvijek na prvom mjestu. Naši ljubazni i obučeni zaposlenici spremni su vam pružiti savjete i pomoć pri izboru proizvoda. Bez obzira na to da li imate pitanja o proizvodima ili vam je potrebna pomoć oko pronalaženja najboljih ponuda, naš tim je tu da vam pomogne. Uz Penny, kupovina postaje iskustvo koje ćete željeti ponoviti.

Ne zaboravite, petak 13. je dan kad svi naši kupci postaju sretni dobitnici. Zato se pridružite avanturi i iskoristite ove nevjerovatne ponude koje smo za vas pripremili.

Dobrodošli u Penny - vaše omiljeno mjestu za kupovinu.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo