14°C
Mostar 19°C
Tuzla 18°C
Banja Luka 18°C
Bihać 15°C

24.06.2023 / 14:09 Magazin - 26-ti izbor Miss BiH

Djevojke počele s pripremama za ovogodišnje finale izbora Miss BiH za Miss Svijeta 2023

Djevojke počele s pripremama za ovogodišnje finale izbora Miss BiH za Miss Svijeta 2023
Foto: Vijesti.ba

Pripreme za 26-ti izbor Miss BiH za Miss Svijeta su počele.

Sa 21. finalistkinjom izbor za Miss BiH će biti sigurno uzbudljiv događaj. Svaka od finalistkinja će imati priliku predstaviti svoju ljepotu, talente I osobnost kako bi osvojila srca žirija I publike.

Za svaku od njih ovo je izvanredna prilika za sticanje iskustva, izgradnju samopouzdanja I promociju svojih ciljeva I vrijednosti. Bit će potrebno puno truda, predanosti I vježbanja kako bi se istakle u konkurenciji, ali je važno da svaka finalistkinja uživa u procesu I bude ponosna na svoje postignuće.

Djevojkama se pružaju informacije o Miss Svijeta, njenim ciljevima I vrijednostima koje promoviše. Abc Team produkcijski profesionalni tim za snimanje I photoshooting će se pobrinuti da se stvore materijali za promociju događaja kao I da se svaka finalistkinja istakne na najbolji mogući način. Sve ovo pomaže finalisticama da se osjećaju samouvjereno I spremno za izazove koje ih očekuju na putu ka tituli Miss BiH za Miss Svijeta. Pripreme se odvijaju u hotelu Bonaca u Makarskoj koji je odlično mjesto za pripremanje finalistkinja izbora. U takvom okruženju, djevojke će imati priliku fokusirati se na snimanja I pripreme dok su udaljene od svakodnevnih obaveza.



Semberija transport je pouzdan prevoznik, pa je sigurno I udobno putovanje do hotela Bonaca za finalistkinje izbora Miss BiH za Miss Svijeta. Profesionalna usluga prevoza osigurava udobnost I sigurnost putnika a Semberija transport nudi udobna vozila i iskusne vozače koji brinu o potrebama putnika. To je omogućilo finalistkinjama da stignu na odredište svježe I spremne za početak priprema.
Oficijelna voda ovogodišnjeg izbora Miss BiH za Miss Svijeta je VODA LEDA.

Inače, najprestižniji izbor u Bosni i Hercegovini, Miss BiH za Miss Svijeta, održat će se 25.06.2023

(Vijesti.ba)

Izdvajamo