22°C
Mostar 26°C
Tuzla 23°C
Banja Luka 24°C
Bihać 22°C

12.05.2023 / 17:04 BiH - Pomozi.ba

Musin dres iz pobjede nad Partizanom na humanitarnoj aukciji

Musin dres iz pobjede nad Partizanom na humanitarnoj aukciji
Foto: Vijesti.ba

Dres košarkaškog reprezentativca Bosne i Hercegovine Džanana Muse u kojem je slavio protiv Partizana i izborio Final Four Eurolige sa Realom stavljen je na humanitarnu aukciju Pomozi.ba.

Udruženje Pomozi.ba danas je objavilo da je pokrenuta aukcija koja će trajati do srijede.

"Košarkaški reprezentativac BiH Džanan Musa i kompanija „Derubis Caravans“, na aukciju stavljaju potpisani dres Real Madrida, u kojem je naš as igrao petu utakmicu protiv Partizana u Madridu.

Musa je, podsjetimo, zajedno sa Realom, u fantastičnoj seriji, uspio proći u final-four Eurolige, a bio je jedan od najboljih igrača španskog tima u svih pet odigranih utakmica protiv Partizana.

Sav prihod od aukcije, Musa i kompanija „Derubis Caravans“, donirat će u Fond za liječenje oboljelih bh. građana Udruženja Pomozi.ba, koje se ovom prilikom zahvaljuje našem košarkašu na kontinuiranom pomaganju i humanitarnom radu.

Na aukciji možete učestvovati tako što ćete licitirati u komentarima, a osoba sa najvećom ponudom, dobit će dres lično od našeg reprezentativca Džanana Muse.

Licitacija kreće od ovog trenutka, a završava se u srijedu u 18 sati. U obzir dolaze samo ponude sa pravih profila, a prije nego javno objavimo ime i prezime osobe, koja će ponuditi najveći iznos za dres Real Madrida od Džanana Muse, kontaktirat ćemo je za potvrdu ponude", stoji u saopćenju Pomozi.ba.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo