1°C
Mostar 7°C
Tuzla 4°C
Banja Luka 3°C
Bihać -1°C

24.01.2021 / 12:21 KORONAVIRUS - Darija Кisić Tepavčević

U Srbiji do sada vakcinisano više od 172.000 ljudi

U Srbiji do sada vakcinisano više od 172.000 ljudi
Darija Кisić Tepavčević / Vijesti.ba
Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Darija Кisić Tepavčević prisustvovala je danas vakcinaciji na Beogradskom sajmu. Ona je rekla da je u Srbiji do sada vakcinisano više od 172.000 ljudi.

Кisić Tepavčević je istakla da je zainteresovanost za vakcinaciju ogromna i da je veliki broj građana shvatio značaj vakcinacije protiv bolesti kovid 19.

Kisić je navela da se danas, pored građana, na sajmu vakcinišu i zaposleni i korisnici ustanova socijalne zaštite koje su u nadležnosti grada Beograda i da vakcinacija teče bez problema.

Kako je saopštilo ministarstvo, Кisić Tepavčević je rekla da je do sada vakcinisano oko 6.000 korisnika i zaposlenih u ustanovama socijalne zaštite i domovima za smještaj starih i odraslih.

“U ovom trenutku oni prolaze proceduru i vakcinišu se. Još jednom apelujem na sve naše građane da se vakcinišu. Vidimo da je veliki broj građana shvatio koliko je to značajno i nadamo se da ćemo u narednom vremenskom periodu steći kolektivni imunitet koji će da nas brani od širenja ove bolesti”, istakla je ona.


(Vijesti.ba / BETA)

Izdvajamo