24°C
Mostar 25°C
Tuzla 26°C
Banja Luka 27°C
Bihać 26°C
Powered by Dark Sky

14.08.2020 / 10:45 KORONAVIRUS - Mladi PDP-a

Begić: Covid bolnica u Banjaluci kao iz horor filma

Begić: Covid bolnica u Banjaluci kao iz horor filma
Foto: Vijesti.ba

Predsjednik mladih PDP-a Banja Luka Ivan Begić objavio je danas na društvenim mrežama video klip kovid bolnice u koju je Vlada Republike Srpske do sada uložila 600.000 КM i trenutno ulaže još jedan milion maraka.

,,Ovako u centru Banjaluke izgleda kovid bolnica, kao iz filma ,,Černobil”, ali onih scena poslije eksplozije nuklearnog reaktora. Neshvatljivo je da je ovdje uloženo 600.000 КM, da ulažu još jedan milion, a da planiraju rušenje ovog objekta”, kaže Begić.

 
 Begić dodaje da se za iznos od 35 miliona maraka, koliko se ulaže u podzemnu garažu na Paprikovcu kod UКC-a, mogla da izgradi gradska, opšta bolnica, te da bi time bila izbjegnuta gužva u UКC-u, a Banjaluka imala svoju gradsku bolnicu.

 ,,Đajićevo obezbjeđenje nas je izbacilo jer se boje da javnost ovo vidi, ali smo mi to snimili i građani imaju pravu da znaju šta se radi sa njihovim novcem”, zaključuje Begić.

 Begić je na kraju video klipa zaključio da će ispred Vlade Srpske odniejti vreću cementa, te pozvao građane da urade isto da bi, kako kaže, Vlada mogla da bilo šta napravi od materijala koji donesu kad već nisu u stanju od miliona maraka koje im dajemo na raspolaganje.
(Vijesti.ba / BN)

Izdvajamo