-1°C
Mostar 6°C
Tuzla 4°C
Banja Luka 3°C
Bihać 0°C

23.06.2020 / 08:33 KORONAVIRUS - Adria Tour

Dimitrov se osjećao loše, ali je dvaput odbio testiranje

Dimitrov se osjećao loše, ali je dvaput odbio testiranje

Grigor Dimitrov dvaput je u Zadru odbio testiranje na koronavirus iako se loše osjećao, piše srpski portal B92.

Skandal s organizacijom Adria Toura u Zadru, na kojem se proširio koronavirus, ne silazi s naslovnica svjetskih medija, a čitav jučerašnji dan mogle su se čitati kritike na račun organizatora, ali i Novaka Đokovića koji je idejni inicijator projekta.

Dva tjedna teniske zafrkancije u Beogradu i Zadru prekinuta su u nedjelju kad je objavljeno da je bugarski tenisač pozitivan na koronavirus. Dimitrov se srdačno družio sa svim drugim tenisačima, ali i djecom i gledateljima. On, Đoković i društvo tulumarili su u zadarskom noćnom klubu i još se ne zna koliko je ljudi neodgovornim ponašanjem zarazio.

Dimitrov je i prije dolaska u Beograd (iz kojeg je došao u Zadar), bio najrizičniji slučaj jer je dolazio iz SAD-a, a prilikom ulaska u Srbiju nije bio testiran. U Beogradu nije pokazivao simptome, iako je bez objašnjenja propustio press konferenciju, a prije nego što je otišao u Zadar kratko je boravio u Bugarskoj. U prijevodu, Dimitrov je u manje od mjesec dana prošao četiri zemlje, a da se nije testirao na koronavirus.

Prema izvorima srpskog portala B92, Dimitrov se odmah po dolasku u Zadar počeo osjećati loše, iako je svoje stanje opisao kao slabost i umor. Dvaput je odbio testiranje na koronavirus dok je Goran Ivanišević, kojemu je u četvrtak bilo loše, odmah otišao na testiranje, ali je bio negativan.



(Vijesti.ba / B92)

Izdvajamo