-1°C
Mostar 5°C
Tuzla 3°C
Banja Luka 3°C
Bihać 2°C

28.03.2020 / 22:23 KORONAVIRUS - London

Ševčenko: Koronavirus je kao Černobil

Ševčenko: Koronavirus je kao Černobil
Foto: EPA - Vijesti.ba

Andrij Ševčenko komentirao je situaciju koja je u svjetskom nogometu izbila zbog širenja pandemije koronavirusa. Sve europske nogometne lige osim bjeloruske su zaustavljene, a slično je i s drugim sportovima.

Legendarni Ukrajinac trenutno se nalazi u samoizolaciji u Engleskoj, zemlji u kojoj je tri godine igrao za Chelsea. Kao devetogodišnji dječak morao je napustiti Kijev zbog eksplozije u Černobilu, a sada iz Londona povlači paralele s koronom i tadašnjom katastrofom.

"Živim malo izvan Londona, zaključan sam u kući već deset dana. Živimo u teškom vremenima, ali moramo se nadati da će biti bolje. Treba poštovati pravila koja propisuje vlast i dati liječnicima priliku da odrade svoj posao", rekao je legendarni napadač Milana za Sky Sport pa dodao:

"Svi liječnici na svijetu rade sjajan posao. Hvala im svima, oni su heroji našeg vremena. Jako sličnu situaciju prolazio sam kad je eksplodirao Černobil. Bilo je to teško vrijeme. Ne smijemo raditi gluposti i napuštati domove. Ne znamo jesmo li zaraženi ili nismo, možemo biti zaraženi i nositi virus te ga prenositi na druge", dodao je Ševa.


(Vijesti.ba / Index )

Izdvajamo