9°C
Mostar 12°C
Tuzla 15°C
Banja Luka 15°C
Bihać 11°C

22.03.2020 / 23:08 KORONAVIRUS - Prekršio mjere

Jovićev otac: Ako je Luka kriv neka ide u zatvor, ali on nije kabadahija

Jovićev otac: Ako je Luka kriv neka ide u zatvor, ali on nije kabadahija
Luka Jović / Vijesti.ba
I dalje se ne stišava bura koju je podigao napadač Real Madrida Luka Jović, koji je izašao iz karantina kako bi bio na rođendanu svoje djevojke, a sada se oglasio ponovo njegov otac.

Jović će, nakon isteka vremena koje treba provesti u karantinu, u sljedećih mjesec biti sproveden na saslušanje u tužiteljstvo, a samim tim prijeti mu ozbiljna kazna i do tri godine zatvora ili 150 hiljada dinara.

Milan, Lukin otac, pokušao je objasniti da njegov sin nije prekršio karantin, već da je riječ o velikom nesporazumu.

“Dva testa je prošao i bio je negativan na oba. Bez obzira na to što je bio negativan, došlo je do nesuglasica i nije najbolje razumio da ne može napustiti zemlju. Smatrao je da je negativan i da može putovati. Nije mislio da se zbog miliona može tako ponašati. Nije kabadahija. Ispalo je kao da je jedan veliki kriminalac”, rekao je Milan, te dodao:

“Ako treba ići u zatvor, neka ide u zatvor. U potpunosti se slažem s predsjednikom i premijerom, ali samo ako je kriv. Podrška sam ako je pogriješio, ali on je došao u Beograd i sjedio u stanu. Fotografije na kojima se vidi kako je u nekom provodu su iz Španije i nastale su prije nekoliko mjeseci. Ni trudna Sofija ne može izaći iz stana”.


(Vijesti.ba / SCsport)

Izdvajamo