7°C
Mostar 11°C
Tuzla 9°C
Banja Luka 9°C
Bihać 6°C

04.02.2020 / 14:56 Politika - Mirko Šarović

Dodik brine o SDS-u, a o prodaji Republike Srpske NATO-u ni riječi

Dodik brine o SDS-u, a o prodaji Republike Srpske NATO-u ni riječi
Mirko Šarović / Vijesti.ba
Dirljivo je bilo slušati brigu Milorada Dodika za Srpsku demokratsku stranku i njene poslanike, ali zanimljivo o svom izdajništvu kojim je Republiku Srpsku prodao NATO-u ni riječi.

Ovo je na fejsbuk profilu napisao predsjednik SDS Mirko Šarović, nakon što je Milorad Dodik rekao da je moguće da jedan broj poslanika SDS u Narodnoj skupštini Republike Srpske pristupi nekoj od stranaka okupljenih oko SNSD, pošto je, kako je naveo, SDS u rasulu i nema liderstva.

U izjavi O kanalu i Oslovođenju, Dodik je ponovio da SNSD sa ljudima u Bijeljini traga za mogućom saradnjom na lokalnim izborima kako bi toj lokalnoj zajednici ponudili kompaktnost između lokalnog i republičkog nivoa upravljanja...Dodik je rekao da zna Ja znam neke ljude u SDS koji pokazuju interes da se `prepakuju`",

Na sve ovo Dodiku  je odgovorio Šarović, navodeći da je "dirljivo bilo slušati brigu Milorada Dodika za Srpsku demokratsku stranku i njene poslanike, ali zanimljivo o svom izdajništvu kojim je Republiku Srpsku prodao NATO-u  ni riječi", prenosi BN.

"Razumijem, sada treba pripremiti poznato „prešaltavanje" njega i njegove stranke, kada moraju laži koje su pričali juče, danas zamijeniti novim lažima", konstatovao je Šarović, dodajući:

-Zanimljivo, samo do prije mjesec dana činilo se da će ovaj lažni patriota na NATO krenuti sa isukanom sabljom. Кakav preokret! Vjerovatno se on ipak sjetio 1997. godine i Banja Luke... Čekamo šta će na ovaj nož u leđa Republici Srpskoj da kažu oni koji su u njemu do sada vidjeli pouzdanog saveznika?!

(Vijesti.ba)

Izdvajamo