10°C
Mostar 14°C
Tuzla 12°C
Banja Luka 15°C
Bihać 12°C

20.04.2024 / 11:13 Muzika i Film - Sretni su

Porodica Beckham otkrila tajnu uspješnog braka

Porodica Beckham otkrila tajnu uspješnog braka
Foto: Instagram

David i Victoria Beckham, ikone stila i ljubavi, slave 24 godine braka, otkrivajući nepoznate detalje svoje dugovječne veze koja ih čini poznatim power couple.

 Nedavno proslavivši svoj 50. rođendan, Victoria je sada otkrila ključnu tajnu njihove uspješne ljubavi, što je iznenadilo mnoge.

Britanska dizajnerica Victoria Beckham nedavno je obilježila svoj 50. rođendan, a uoči ovog posebnog događaja dala je sveobuhvatan intervju za časopis Elle. U tom razgovoru otkrila je tajnu dugogodišnjeg braka sa suprugom, nogometašem Davidom Beckhamom, koji je mlađi od nje godinu dana.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Uz ples, zabavu i uživanje, bivša članica grupe Spice Girls istakla je kako su im zajedničke vrijednosti ključne. "Moj suprug je moja inspiracija. Da, izgledamo li kao par iz Netflixovog dokumentarca? Da. Volimo se zabavljati, razgovarati, plesati, i smijati jedno drugome. To je ono što je važno za sreću. Veliku važnost pridajem smijehu, porodici i prijateljstvu. Shvatam da smo postali uzor. Ljudi vole vidjeti veze koje opstaju", rekla je.

Pored zabave, Victoria je istakla i ozbiljniju stranu njihovog odnosa, naglašavajući važnost zajedničkih životnih vrijednosti.

"Duboko u nama, dijelimo iste vrijednosti. Dolazimo iz sličnih pozadina. Naše su porodice marljivo radile kako bi nas odgojile. Moj otac je stvarao novac, ali smo i doživjeli financijske poteškoće. Ni David ni ja nismo rođeni sretni. Kod nas vlada jednakost, bilo u brizi o kući ili djeci", istakla je.

Da su svjesni koliko su zajedno uspjeli, pokazao je i Davidov poklon za njezin 50. rođendan, prenosi portal Žene.ba.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by David Beckham (@__beckham75__)

Izvor blizak paru za The Sun otkrio je: 'David je odabrao vrlo osamljeno mjesto gdje su bili sigurni da ih niko neće primijetiti. Restoran često ugosti slavne osobe s A-liste tokom filmskog festivala u Cannesu, tako da niko s Rivijere neće ni trepnuti kada vidi poznati par'."

Unatoč medijskim spekulacijama kroz godine, uključujući i navodnu aferu nogometaša sa asistenticom Rebeccom Loos, koje je modna dizajnerica kratko spomenula u dokumentarcu 'Beckham', njihova ljubav ostala je neumoljivo jaka.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo