8°C
Mostar 17°C
Tuzla 13°C
Banja Luka 13°C
Bihać 11°C

27.04.2024 / 21:10 Muzika i Film - Novi rat na estradi?

Edita Aradinović žestoko isprozivala Karleušu, ona odgovorila u svom stilu

Edita Aradinović žestoko isprozivala Karleušu, ona odgovorila u svom stilu
Foto: X

Pjevačica Edita Aradinović je na društvenim mrežama optužila kolegicu Jelenu Karleušu da je bila s njenim dečkom.

Naime, ona je na Instagram story podijelila Karleušin snimak gdje je napisala: "Ne, bre, Jeco... Pomiješala si, džukačko ponašanje je to što si mi spavala s dečkom jer tvoj album nije my cup of tea... A o njemu tek da ne govorim... To je džukačko ponašanje, mama Jeco, ali i dalje te gotivim jer nisi ti kriva što si takva... I idete jedno uz drugo, majke mi."

Na idućem storyu je objavila snimak Karleuše s današnje promocije albuma "Alfa" i "Omega" gdje ona nosi zeleno odijelo.

"I moj bivši je volio zelenu boju... Nek mu je laka zemlja. E, Karli, jel' važi ona ponuda za duet što smo snimile krajem godine kad si me zvala i producirala u studiju? Sjećaš se? Ako važi i dalje ponuda za duet, rado bih ga snimila. Mislim da bismo izazvale ludilo na estradi. Zamisli tu ekspanziju. Pf, hot, hot", napisala je Edita.

Dodala je nakon toga je navela da je problem u tome što je viša od nje i da bi trebale snimiti spot tako da se ne vidi 30 centimetara razlike u njihovoj visini.

"Kad si bila s mojim dečkom koji je moje visine, neće ti biti problem ni ovo", objavila je.

Podsjećamo, Edita je ranije navela kako joj se ne dopadaju Karleušini albumi, što je nju uvrijedilo pa je prozivala i medije.

A dok je Jelena Karleuša večeras imala organizovano druženje sa fanovima, a tom prilikom je za medije prokomentarisala i objave njene kolegice.

"Edita? To što ona govori, govori samo o njoj" rekla je pjevačica za Kurir.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo