25.10.2024 / 11:21 Fudbal - Znak zahvalnosti

Igman osigurao besplatan ulaz na gostujuću tribinu za četiri najveće bh. navijačke grupe

Igman osigurao besplatan ulaz na gostujuću tribinu za četiri najveće bh. navijačke grupe
Foto: FK Igman Konjic
Fudbalski klub Igman iz Konjica je obavijestio javnost da će Horde zla, Manijaci, Red Army i Ultrasi imati besplatan ulaz na gostujuću tribinu na Gradskom stadionu u Konjicu.

"Grad Konjic i Fudbalski klub Igman još jednom izražavaju zahvalnost svim navijačkim grupama koje su organizovano učestvovale u otklanjanju posljedica prirodne nesreće koja je zadesila područja Grada Konjica, ali i ostale četiri općine.

U vezi s navedenim, uz poziv da uvijek na prvom mjestu budu one osobine koje su iskazali svi dobronamjerni učesnici u spašavanju ljudskih života i materijalnih dobara na pogođenim područjima, sa zadovoljstvom obavještavamo članove navijačkih grupa da će vaši pripadnici koji organizovano dolaze na utakmice FK Igmana imati BESPLATAN ULAZ NA GOSTUJUĆU TRIBINU na Gradskom stadionu u Konjicu.

U nedjelju su to najvaterniji navijači FK Sarajeva, Horde Zla, a ova skromna gesta zahvalnosti će biti iskazana Željinim Manijacima (angažman na evakuaciji stanovništva i otklanjanju posljedica na području Grada Konjica), Veležovoj Red Army (angažman na otklanjanju posljedica na području općine Jablanica) i navijačima Zrinjskog Ultrasima (dostavljanje pomoći na područje Grada Konjica).

Dobro nam došli!, navodi se u objavi FK Igman.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo