23.10.2024 / 08:48 Fudbal - Ikona Reala

Modrić odgovorio Amerikancima: Zna se koja je moja želja, ali neka on odluči

Modrić odgovorio Amerikancima: Zna se koja je moja želja, ali neka on odluči
Foto: X.com

Dva različita poluvremena, tim je riječima Luka Modrić u razgovoru za CBS Sports započeo svoju analizu spektakularne utakmice u kojoj je Real Madrid s 5:2 nokautirao Borussiju Dortmund, preokrenuvši zaostatak od dva pogotka na poluvremenu.

Kapiten Kraljevskog kluba otkrio je u razgovoru za američku mrežu i što je Ancelotti rekao igračima na poluvremenu, a komentarisao je i svoj status u ekipi.

- U prvom dijelu smo bili loši, dopustili smo im da prejednostavno stvaraju igru. Bili smo predaleko od njih, nismo bili agresivni. To je najkraći zaključak prvog dijela - započeo je Modrić.

Otkrio je kako se dogodio preokret u glavama igrača.

- Uoči drugog dijela smo razgovarali, rekli smo si da moramo biti agresivniji, stajati više na terenu i što prije zabiti gol. Tako smo pridobili navijače, a to se uvijek događa na Bernabeuu i opet je promijenilo utakmicu. Tako ova ekipa mora igrati jer ima veliku koncentraciju kvalitete. Mentalno moraš ‘napasti‘ utakmicu kao danas u drugom dijelu, pogotovo u ovom takmičenju koje je nama toliko posebno.

Kakva je bila poruka Ancelottija na poluvremenu, zanimalo je novinarku.

- Rekao nam je da zaboravimo na prvi dio, da se promijenimo i, budemo agresivniji, da ih stišćemo visoko i da se krećemo bez lopte. To smo i napravili.

Neizbježno je bilo pitanje o Modrićevoj dobi i statusu u momčadi.

- Ne znam što bih vam rekao (smijeh). Momčad je najvažnija, a ja sam tu da pomognem. Osjećam se dobro fizički i mentalno, a kad sam takav, znam što mogu pružiti momčadi. Dok sam tu, želim igrati, ali na kraju o tome koliko će me koristiti odlučuje Mister (Ancelotti). Ja uvijek želim igrati jer se osjećam dobro.

Ponovio je rečenicu koju je prije nekoliko dana rekao i španskim novinarima.

- Ne sviđa mi se kad me podsjećaju na dob, najvažnije je što daješ i kako se osjećaš na terenu. Zasad sam sretan.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo