18.10.2024 / 11:23 Fudbal - Doživotna suspenzija

Turska sutkinja izgubila posao zbog seks-skandala, sada ima (ne)očekivanu karijeru

Turska sutkinja izgubila posao zbog seks-skandala, sada ima (ne)očekivanu karijeru
Foto: Instagram

Turski fudbal potresao je seks-skandal u kojem su akteri bili 24-godišnja sutkinja i 61-godišnjeg fudbalski delegata.

Oboje su izgubili posao, ali ona je na neočekivan način stala na noge.

Naime, u Turskoj, ali i šire, prošle sedmice izbila je velika kontroverza nakon što je objavljena snimka intimnog odnosa između 24-godišnje sutkinje Elif Karaaslan i 61-godišnjeg delegata Orhana Erdemira.

Zbog ovog seks-skandala, Turski fudbalski savez doživotno ih je oboje sespendovao. Erdemir je bio potresen ovom odlukom te je izjavio:

"Moja karijera sudca i delegata, poslovi koje sam ponosno obnašao 30 godina bez ijedne mrlje, sve je uništeno zbog dijeljenja informacija. Moja reputacija u očima porodice, prijatelja i kolega je uništena''

S druge strane, Elif je demantovala kako je ona bila jedna od aktera u snimci, ali to je nije spasilo od otkaza. Tvrdila je da će tražiti pravdu sudskim putem, ali sada se odlučila na novu karijeru.

Prema turskim medijima, Elif Karaaslan najavila je uvođenje plaćene pretplate za one koji žele pristupiti njezinom ekskluzivnom sadržaju na Instagramu.

Trenutno na Instagramu ima gotovo 550 hiljada pratitelja, a ekskluzivni sadržaj naplaćuje 1,6 eura mjesečno.

Uz to, 24-godišnja sutkinja podijelila je zagonetnu poruku na svom Instagram profilu, uz video u kojem sjedi u VIP loži Bešiktašova stadiona. Poruka glasi:

"Vrane lete u grupama, a orlovi sami."

(Vijesti.ba)

Izdvajamo