17.10.2024 / 15:18 Muzika i Film - Bliži se koncert

Semir Cerić Koke: Kad bih imao priliku napuniti Koševo, ne bih... Ja sam dijete Skenderije

Semir Cerić Koke: Kad bih imao priliku napuniti Koševo, ne bih... Ja sam dijete Skenderije
Foto: Vijesti.ba

Semir Cerić Koke, jedan od najpopularnijih bh. pjevača narodne muzike, održaće koncert u sarajevskoj Skenderiji 26. oktobra.

Koncertom će obilježiti povodom 35 godina rada na estradi.

"Moje Sarajevo, moja mahala, moji prijatelji i ostvarenje dječačkog sna", najavljuje spektakl sa kojeg će cjelokupnu zaradu donirati za poplavljena područja u BiH.

"Odričem se zarade u korist stradalih od poplava. Nadam se da će i drugi iz branše slijediti moj primjer", kazao je Koke.

"Pripreme teku ozbiljno, ozbiljni su i ljudi oko mene i sretan sam što imam takvo okruženje", kazao je ranije za Vijesti.ba, a otkrio je i da će na bini biti dva benda.

Zabava i emocije su zagarantovani.

"Kada bih imao priliku napuniti Koševo, Zetru, ne bih to ni pogledao. To bi pokvarilo moje želje. Bio sam dijete Skenderije, volio sam je i pet puta mi je veća nego što jeste. Uvijek mi je Skenderija bila zanimljiva. Dođe vrijeme da i ja u Skenderiju... Toliko sam godina proveo u mom Sarajevu pjevajući. Želim da vidim tu svoju snagu i šta je to Koke uradio" kazao je Semir Cerić Koke. čije ime Semir znači "onaj koji zabavlja noću". 

Karte za koncert dostupne su na kupikartu.ba i na biletarnicama u BKC-u i na platou Skenderija.

Koncert počinje u 20.00 sati.



(Vijesti.ba)

Izdvajamo