14.10.2024 / 18:46 Fudbal - Zabrinuo fanove

Uznemirujuća objava Ibrahimovića, legenda završila rasječene glave

Uznemirujuća objava Ibrahimovića, legenda završila rasječene glave
Foto: Agencije
Iako je profesionalnu karijeru završio prije više od godinu dana, Zlatan Ibrahimović i dalje puni naslovnice širom svijeta.

Radeći kao čovjek koji vodi sportsku politiku Milana, legendarni napadač Rossonera zaplijenio je dosta pozornosti, a nerijetko kontroverze izaziva i stvarima iz svog privatnog života.

Ne tako davno Ibrahimović je bio u verbalnom ratu sa Zvonimirom Bobanom i Fabiom Capellom, u fokusu je tada bila funkcija 43-godišnjeg Šveđanina u klubu.

- Kada lav ode, dolaze mačići; kad se lav vrati, mačići bježe. Dok neki previše pričaju, ja razmišljam samo o radu. Boban nije shvatio moju ulogu? Moja uloga je jednostavna od prvog dana: ja sam šef i svi ostali rade za mene. Radimo u tišini – odgovorio je Ibrahimović tada Hrvatu, prenose Sportske novosti.

Rat se u međuvremenu ‘stišao‘, a sada je Ibrahimović objavom na društvenim mrežama šokirao i zabrinuo svoje fanove. Objavio je dvije fotografije krvave glave s gadnom posjekotinom na skalpu. Nije poznato kako je do povrede došlo, a ‘Ibra‘ je ispod objave napisao samo:

"Sve je to dio igre".


(Vijesti.ba)

Izdvajamo