13.10.2024 / 12:00 SHOW - Zvezde granda

Marija poručila kandidatkinji nakon nastupa: Pjesma zvuči kao da je iz pakla!

Marija poručila kandidatkinji nakon nastupa: Pjesma zvuči kao da je iz pakla!
Screenshot: YouTube
Marija Šerifović pokazala je svoje nezadovoljstvo tokom nastupa Anđele Džogović iz Kraljeva, koja je hrabro izabrala repertoar članica žirija, otpjevavši pjesme "Kako da se pomirim sa tim“ i "Obeležena“.

Anđelin nastup izazvao je ogorčenje kod Marije Šerifović, koja je komentarisala njeno pjevanje.

"Da li ti se ovo dopada? Kuku meni. Ova prva pjesma je, majke mi, doslovno, izvinjavam se, možda je trema, ali kao da je neko došao iz pakla, iz sedmog kruga. Tako se ta pjesma ne pjeva. Svaki dio te pjesme i interpretacije bio je pogrešan. Ne mogu ti dati glas na osnovu toga, ne mogu da vjerujem da neko ko se bavi ovim poslom može ovako da pjeva. Nismo ovdje da bismo školovali nekoga. Ovdje nema potencijala, djevojka nema taj ukras. Nemojte lagati djevojku", obrazložila je Marija, dok su njene kolege reagovale na to da je pretjerala u svom izlaganju.

Svoj stav je iznela i Snežana, čiju je pjesmu izvela Anđela.

"Savjetovala bih je da ne pjeva moju pjesmu, jer je teška i zahtjeva iskustvo, nije bilo dobro. Neću ponavljati ono što je Marija rekla. Nije ni panika, ali nije bilo dobro", smatrala je Snežana, nakon čega je Marija nastavila da se suprotstavlja, smatrajući da kandidatkinja nije bila dobra.

Mili je pak smatrao da je Anđela zaslužila veću podršku svojih kolega.

Snimak možete pogledati od 2:01:17.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo